Lajmi i Fundit – Kosova po antarsohet ne NATO termet ne Beograd ja detajet

Në një lëvizje që e con vendin edhe një hap më pranë NATO-s, ekzekutivi i Kosovës vendosi krijimin e grupit ndërinstitucional të punës për anëtarësimin në aleancën-veriatlantike. Në mbledhjen e Qeverisë, kryeministri Albin Kurti sqaroi se objektivi kryesor i këtij grupi do të jetë avancimi i procesit të integrimit në NATO, fuqizimi i pranisë së Kosovës në organizata dhe mekanizma rajonalë dhe ndërkombëtarë të sigurisë, si dhe bashkëpunimi me aleatët strategjikë ndërkombëtarë.

Lajmi i Fundit – Kosova po antarsohet ne NATO termet ne Beograd ja detajet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *