LAJMI I FUNDIT: ‘Kjo është dramatike’! Çfarë zbuluan autopsitë që iu bënë viktimave të COVID-19

LAJMI I FUNDIT: ‘Kjo është dramatike’! Çfarë zbuluan autopsitë që iu bënë viktimave të COVID-19

Disa pacientë me Covid-19 dihet se zhvillojnë problematika te koagulimit të gjakut, por shkalla dhe masa në të cilën ndodh është përshkruar si “dramatike” nga Rapkiewicz.Në fazat e hershme të pandemisë, infermierët vunë re shumë mpiksje gjaku “në damarë dhe jo vetem.Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

duke shtuar se “Ne vumë re se mpiksja e gjakut nuk ishte vetëm në damarë apo kanale të mëdha, por edhe në ato të vogla”.Sipas saj, “Kjo është dramatike, sepse ne mendonim se problemet më të mëdha mund të ishin në mushkeri, por ne zbuluam mpiksje gjaku në çdo organ të trupit gjatë autopsisë”, tha ajo.Autopsitë treguan gjithashtu diçka të pazakontë për qelizat e mëdha të palcës së eshtrave. Studiuesit shpresojnë të zbulojnë se si këto qeliza ndikojnë në mpiksjen e damareve apo arterieve te gjakut tha ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne.Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Burimi: https://gazetaprogresi.com/lajmi-i-fundit-kjo-eshte-dramatike-cfare-zbuluan-autopsite-qe-iu-bene-viktimave-te-covid-19/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *