LAJMI I FUNDIT – Ja kur pritet të shpërthejë vala e dytë e Koronavirusit dhe karantinë 2 muajshe?

LAJMI I FUNDIT – Ja kur pritet të shpërthejë vala e dytë e Koronavirusit dhe karantinë 2 muajshe?

Fillimisht dukej sikur masat e izolimit do të zgjasnin së tepërmi, mbase deri në fund të pushimeve verore. Kështu ishte deri para rreth dy javësh. Mandej, krejt papritmas, moti ndryshoi – si në aspektin atmosferik, ashtu edhe atë metaforik. Kufizimet kanë nisur tani të hiqen në Gjermani, Spanjë, Greqi dhe gjetkë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Fillimisht dukej sikur masat e izolimit do të zgjasnin së tepërmi, mbase deri në fund të pushimeve verore. Kështu ishte deri para rreth dy javësh. Mandej, krejt papritmas, moti ndryshoi – si në aspektin atmosferik, ashtu edhe atë metaforik. Kufizimet kanë nisur tani të hiqen në Gjermani, Spanjë, Greqi dhe gjetkë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!
Burimi: https://thedailybarta24.com/pre/?p=2050
Ky lajm nuk është i vërtetë sepse titulli nuk përshtatet me tekstin 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *