LAJMI FUNDIT/ Shefi i NATO-s jep lajmin e madh: “dorëzohet” më në fund Rusia

 

U.S. intel: Nine probable Russian routes into Ukraine in full-scale invasion

 

 

 

Shefi i NATO-s: Depērshkallēzim nēnkupton tērheqje tē trupave dhe pajisjeve.Sekretari i Pērgjithshēm i NATO-sē Jens Stoltenberg ka thēnē se njē depērshkallēzim i vērtetē do tē nēnkuptonte njē tērheqje substanciale e forcave ruse dhe pajisjeve nga zonat e kufirit pērreth Ukrainēs.“Rusia ka mbledhur forca Iuftarake nē dhe pērreth kufirit me Ukrainēn qē ēshtē e paprecedentē qē nga Iufta e Ftohtē.

Tani gjithçka ēshtē gati pēr suIm. Por qē Rusia ende ka kohē qē tē tērhiqet nga cepi tē ndalojē sē pērgatituri pēr Iuftē dhe tē nisē tē punojē pēr zgjidhje paqēsore” ēshtē shprehur ai nē konferencē pērcjell Klankosova.tv.Stoltenberg ka thēnē se ka shenja nga Moska se duhet tē ndiqet rruga diplomatike.“Kjo jep “sinjale” pēr optimizēm tē kujdesshēm. Por deri mē tani nuk kemi parē ndonjē shenjē tē depērshkallēzimit nga pala ruse”.

 

LAJMI FUNDIT/ Shefi i NATO-s jep lajmin e madh: “dorëzohet” më në fund Rusia