Lajmi Fundit: Biden dhe Erdogan te bashkuar per ta bere Kosoven pjese…

Visual search query image

 

Akademiku gjerman: Biden nuk do të ref,uzojë Erdoganin, do të lobojnë bashkë për pavarësinë e Kosovës.Biden nuk do të refuz,ojë ofertën e Erdoganit që së bashku të lobojnë që sa më shumë shtete të pranojnë Kosovën, ka thënë akad,emiku i pavarur gjermane Franc – Lotar Altman, duke shtuar se mbetet të shihet sa mundet të kontri,buojë Erdogan në këtë çështje, shkruan “Danas”.Altman kështu ka kome,ntuar për “Danas” deklaratën e presidentit turk Recep Tayyip Erdogan, se do përpiqet që sa më shumë sh,tete në botë të pranojnë Kosovën, si dhe gjatë seancës së Asamblesë së Përgj,ithshme të O K,B-së do të i propozojë presidentit të Sh B,A-ve Jo e Bi den që të punojnë së bashku rreth kësaj çështje.Sipas tij, Erdogan është “politikan që thjeshtë nuk mund ta kuptoni serio,zisht”Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Lajmi Fundit: Biden dhe Erdogan te bashkuar per ta bere Kosoven pjese… – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *