Lajme JavoreInformohu i pari Me cfarë po i ushqejmë fëmijët/ Dëshmia e punëtorit të fabrikës së prodhimit të sallamit: Brenda kanë lëkurë derri dhe kocka

 

Sallami është një prej produkteve ushqimore më kreysore dhe më të kërkuara në treg nga konsumatori, duke filluar ngë famijët e vegjël e deri te mosha e tretë. Të gjithë jemi kuriozë se si prodhohet sallami, pasi kemi dëgjuar llafe dhe hipoteza nga më të ndryshmet.Puntori i njërës prej këtyre fabirkavë të prodhimit të sallamit në Tiranë ka folur në redaksinë e Ora Neës dhe do mbeteni thjesht pa fjalë nga ato që ai thotë se çfarë ka brenda sallameve që ne konsumojmë cdo ditë.Punëtori thotë se ka punuar në disa procese pune dhe se e di shumë mirë se si funksionon çdo gjë.

Sipas tij, sallami i skaduar rietiketohet për te dalë përsëri në treg. Po e dëgjuat mirë, sallami me pak fjalë nuk shkon kurrë dëm në këto fabrika, sepse dhe kur skadon, e rifusin sërish në prodhim.Por punëtori tregon detaje dhe gjëra të tjera që të bëjnë të mos blesh më kurrë sallam në dyqanet tona.

Ai shprehet se një prej përbërësve që i hidhet brumit të sallamit është edhe lëkura e derrit.Gjithashtu ai shtoi, se hot dogët të cilëve iu bëhet pafund reklamë në ekranet tona kanë shumë kima. Kimaja na qenka kockë e bluar. Madje fabrika i ofronte cdo punësoji 3-4 kg sallam falas, por personi në fjalë thtoë ai kurrë nuke konsumonte dhe ia hidhte qenit.Kishim dëgjuar edhe më herët zëra dhe ndodhi për punën e prodhimit të sallamëve, por kur e dëgjon më ze dhe kaq të detajuar, realisht nuk të vjën më kurrë për të ngrënë sallame. Intervistën e plotë dhë të detajuar të këtij punëtori e gjeni në Ora News.

Me cfarë po i ushqejmë fëmijët/ Dëshmia e punëtorit të fabrikës së prodhimit të sallamit: Brenda kanë lëkurë derri dhe kocka (lajme-javore.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *