Lajm i “Tmerrshëm” nga Beogradi!: FjaIa e fundit nga Vuçiq para Ndërkombëtarëve!

Lajm i “Tmerrshëm” nga Beogradi!: FjaIa e fundit nga Vuçiq para Ndërkombëtarëve! – My Blog

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç tha se Serbia ndodhet në një situatë të v ështirë me Kosovën, pasi sipas tij ajo që kërkojnë vendet perëndimore në dialog është thjesht njohja e Kosovës.

“Gjithçka që përfaqësuesit ndërkombëtarë duan nga Serbia mund të futet në një fjali, njohja e pavarësisë së Kosovës,” tha Vuçiç të shtunën në mbrëmje.

“Serbia, megjithatë, do të këmbëngulë me zë të lartë dhe qartë në zbatimin e plotë të marrëveshjes së Brukselit, domethënë krijimin e Asociacionit të Komunave me shumicë Serbe”, shtoi ai.

Sipas presidentit Serb, pikërisht ajo fjali, njohja e pavarsisë së Kosovës do të jetë edhe më e theksuar dhe madje më d rastike se kurrë më parë. Ai përsëriti se Serbia mund të mbrojë interesat e saj shtetërore dhe kombëtare.

Lajm i “Tmerrshëm” nga Beogradi!: FjaIa e fundit nga Vuçiq para Ndërkombëtarëve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *