Lajm I Mirë/ Tjetër Vend I BE, Hap Kufirin Për Të Gjithë Shqiptarët. Bëhuni Gati…

Falë marrëveshjes me Qeverinë Shqiptare, Hungaria ka hequr të gjitha masat kufizuese.Qytetarëve shqiptarë nuk do t’iu kërkohet më një certifikatë vak sinimi, si dhe janë gjithashtu të përjashtuar nga kërkesa për të paraqitur një rezultat negativ të testit PCR para hyrjes.Kjo do të thotë se tashmë të gjithë shqiptarët do të lejohen të hyjnë pa kufizime në Hungari, për sa kohë që disponojnë dokumente të tjera të vlefshme udhëtimi, si një pasaportë ose një vizë pune.Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

Lajm I Mirë/ Tjetër Vend I BE, Hap Kufirin Për Të Gjithë Shqiptarët. Bëhuni Gati… – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *