LAJM I MADH/ Kompania Gjigande Nga Gjermania Do Te Ndertoje Fabrike Ne Kosove – Ja Per Cfare Behet Fjale

LAJM I MADH/ Kompania gjigande nga Gjermania do te ndertoje fabrike ne Kosove – Ja per cfare behet fjale – Online (news71post.com)

LAJM I MADH/ Kompania gjigande nga Gjermania do te ndertoje fabrike ne Kosove – Ja per cfare behet fjale.Kompania gjermane Thyssenkrupp do të ndërtojë fabrikë të çimentos në Kosovë.Kompania gjermane “Thyssenkrupp – Polysius”, që është një ndër kompanitë më të mëdha në botë për inxhinierinë, ndërtimin dhe shërbimin e të gjitha impianteve dhe sistemeve industriale me përvojë 160-vjeçare, sjell eksperiencën e saj edhe në Kosovë me zhvillimin e projektit më të madh të prodhimit të çimentos në Kosovë.“Thyssenkrupp Industrial Solutions” nënshkroi marrë,veshje me kompaninë “Wallingford International Kosovo LLC” për zhvillimin e projektit (EPC+CM – engeeniering, procurement, construction and construction managment) për ndërtimin e fabrikës së çimentos në komunën e Klinës.

 

LAJM I MADH/ Kompania gjigande nga Gjermania do te ndertoje fabrike ne Kosove – Ja per cfare behet fjale – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *