LAJM I MADH – Ja kur do ti marrim nga 170 Euro

LAJM I MADH – Ja kur do ti marrim nga 170 Euro

Afati i publikimit në Gazetën zyrtare është tetë ditë pune. Kështu që edhe në këtë javë nuk pritet të ketë zbatim të masave ose paga 170 euro për punëtorët

Kuvendi i Republikës së Kosovës ka miratuar më 13 korrik në lexim të parë Projektligjin nr. 07/L-014 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr.07/L-001 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020.
Pas miratimit të projektligjit në leximin e dytë dhe hyrjes së tij në fuqi, do të krijohet mundësia ligjore për ekzekutimin e pagesave të mbetura për të gjithë përfituesit nga pakoja emergjente fiskale të cilët janë në pritje dhe të gjitha ndarjeve tjera buxhetore

Lajmi eshte fake pasi i perket dates 13.07.2020 dhe ne diten qe eshte postuar ekszekutimi i pagesave te muajit Korrik veq se ka ndodhur.

 

Burimi: https://gazetaprogresi.com/rrim-nga-170-euro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *