LAJM I FUNDIT Hashim Thaci i dergon leter VETVENDOSJES nga Burgu, Ja Detajet….

 

Kosovo President Hashim Thaci says he will resign to face war crimes trial  - UPI.com

LAJM I FUNDIT Hashim Thaci i dergon leter VETVENDOSJES nga Burgu, Ja Detajet….

Nderuari populli im i dashur! Unë biri yt Hashim Thaçi, po të drejtohem në këto momente vendimtare për Kosovën, pengone zgjedhjen e Albin Kurtit për kryeministër.Siç e dini unë si i ri, u përfshiva në aktivitetin më madhor të çlir.imit të atdheut dhe për këtë jam krenar……

Nga kjo rrugë nuk u ndala për asnjë moment, sepse unë kisha një vizion që deri në fry.mën e fu.ndit të luftoi për çli.ri.min e Kosovës, nga oku.pimi dhe fa.shi.zmi serb. Unë isha i ri për nga mosha dhe në fillim isha fund e krye kundër lëvizjes paqësore të ish pres.identit Rugova……
LAJM I FUNDIT Hashim Thaci i dergon leter VETVENDOSJES nga Burgu, Ja Detajet…. – Gazetaz

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *