Lajm fantastikë: 250 euro për secilin qytetarë në Kosovë nga kjo…?!

Lajm fantastikë: 250 euro për secilin qytetarë në Kosovë nga kjo…?!

Këtë ide e ka dhënë një vullnetar në luftën ndaj Covid-19, Shenoll Muharremi.
Sipas tij, shteti nuk ka kapacitete që ta bëjë këtë për qytetarët, derisa ka marrë shembuj të ngjashëm nga vendet e rajonit, që tashmë kanë implementuar një ide të ngjashme.
Shikojeni reagimin e plotë: Nëse Kosova?? i jep secilit qytetar të saj nga 250€ për me e ndihmuar ekonominë vendore, çka ndodhë? Po bankrotojshi €450,000,000 për një masë kaq të vogël dhe thjeshtë. Sa për me kuptu sa kemi mjete në dispozicion Përndryshe disa shtete dhuruan vauçerë për qytetarët që të shpenzojnë më shumë për t’i përkrahur bizneset lokale dhe vendore ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet

Burimi: https://newsbay24.com/rts/archives/686?
Ky lajm është i pavërtet sepse nuk ka asnjë prove qe do te shpërndahen nga 250 euro për secilin banore dhe teksti i lajmit nuk përputhet me titullin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *