Lajçak godet Kurtin Iajm i zi per Kosoven: Asociacioni duhet të zbatohet

 


Miroslav Lajçak, përfaqësues special i BE’së në dialogun Kosovë-Serbi, thotë se marrëveshja për Asociacionin duhet të zbatohet.Ai thotë se askush me mendje të shëndoshë nuk do “Republika Srpska” në Kosovë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Më lejo që ta bëj të qartë. Pozicioni ynë është shumë i qartë – që ne presim që Kosova dhe Serbia duhet t’i përmbushin të gjitha marrëveshjet e kaluara. Pacta sunt servanda (nga latinishtja: “aktet duhet të mbahen”). Ka një listë të gjatë për Serbinë dhe i kemi ngritur këto çështje, që duhet të zbatohen, te partnerët në SerbiLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Lajçak godet Kurtin Iajm i zi per Kosoven: Asociacioni duhet të zbatohet – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *