Laboratori ku dyshohet se doli koronavirusi, dalin pamjet e rralla brenda tij

Laboratori ku dyshohet se doli koronavirusi, dalin pamjet e rralla brenda tij

Pamjet e rralla kanë treguar shkencëtarët që kryejnë kërkime në një laborator të viruseve Wuhan ku mendohet se doli edhe koronavirusi.Instituti i Virologjisë në Wuhan, i cili mban më shumë se 1.500 lloje të viruseve vdekjeprurëse, është bërë qendra e polemikave mes krizës globale.Teoritë befasuese pohojnë se virusi është krijuar nga një laborator në Kinë që është edhe me nivelin më të lartë të biosigurisë.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=11426&fbclid=IwAR0BRAShiZ2aW-4ldJ7YTybQ230M7SMU4WlGN6Glyb2ngQlsecyHnPpHv1o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *