Ky ka qenë burri i Eli Farës, a e dini pse nuk u martua më

 

 

Pothuajse asnjëherë nuk e kemi parë këngëtaren Eli Fara në krah të ndonjë mashkulli, qoftë ky dhe ish burri i saj.Kjo pasi këngëtarja korç.are është ndarë nga bashkëshorti i saj para shumë vitesh, kur Marina, vajza e saj ishte disa muajëshe.Por, edhe më pas Eli nuk është martuar më.ë asnjë li.dhje tjetër dashurie, ose të paktën asgjë nuk ishte e kon.firmuar …JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT…lexo me teper

Ky ka qenë burri i Eli Farës, a e dini pse nuk u martua më

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *