Ky është gjenerali i Sabri Fejzullahut

Sabri Fejzullahu është legjenda e gjallë e muzikës shqipe, që i reziston fuqishëm kohës.

 

Këngëtari është në të 70-tat dhe nuk ndalet së prodhuari muzikë të mirë dhe së qeni pranë adhuruesve.

Ai, është i plotësuar në të gjjtha aspektet, në atë profesional e privat, shkruan “Kosovarja”.

Pika e dobët e Sabri Fejzullahit është nipi i tij Arti, të cilin e quan “gjeneral”.

Ky është gjenerali i Sabri Fejzullahut (kosovarja-ks.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *