Ky është 24 vjeçarit që e kishte i pari Covid-19 në Kinë, dhe kreu marr.ëdh.ënie se.ks.ua.le me kafshë!

Ky është 24 vjeçarit që e kishte i pari Covid-19 në Kinë, dhe kreu marr.ëdh.ënie se.ks.ua.le me kafshë!

Autoritetet shëndetësore kineze kanë zbuluar identitetin e pacientit zero nga i cili ka origjinën rasti i parë i koronavirusit. Yin Dao Tang, 24 vjeç, nga krahina e Hubei, është rasti i parë që u konfirmua me koronavirus më 17 nëntor, sipas të dhënave të qeverisë kineze. Per te pare videon se si kreu marredhenue me kafshen shtyp ne rek1amen me poshte
Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=10752&fbclid=IwAR1oHUZ94p0Bs93I1dffakfd2j8t1wmncNWAdqStDk4XfROwVkb24KBKcik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *