Kush po i thotë se jam keq Melindës?

Melinda Ademi shpeshsherë mundohet të bjerë në sy për mbishkimet që i shoqëron në fotografi.

Gjithmonë shumë dyshuese dhe le për menuar shumë ndjekësit e saj, se cfarë ka dashur të thotë, shkruan”Kosovajra”.

Së fundmi, në llogarinë e saj në Instagam ka shpërndarë disa fotogafi me një veshje provokative me ngjyrë të gjelbër, ku ka marr edhe poza të ndryshme.

Në mbishkrimin e fotografive ka shkruar, “Ai thotë se jam keq, ndoshta ka të drejtë”.

Ndoshta e ka bërë vetëm për të tërhequr vemëndje, ku i dihet.

https://www.kosovarja-ks.com/kush-po-i-thote-se-jam-keq-melindes/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *