Kush është Gruaja e deputetit me 30 milionë dollarë të fshehura në valixhe, kapet në kufirin

Tashmë gruaja e ish-deputetit do të duhet t’i përgjigjet pyetjeve për të sqaruar se pse i duhej një shumë aq e madhe monetare me vete.

Ajo i kishte fshehur paratë në disa valixhe dhe tentoi të largohej nëpërmjet pikës kufitare të Zakarpattya, por është kapur nga rojet kufitare hungareze.

Gruaja e ish deputetit ukrainas Kotvytskyy ka tentuar të kalojë kufirin me 28 milionë dollar dhe 1.3 milionë euro.

Kush është Gruaja e deputetit me 30 milionë dollarë të fshehura në valixhe, kapet në kufirin – Gazetaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *