Ku Po Gjindet Gjonbalaj Qe Premtoi Investim 50 Milion Euro Ne Kosove ? E Tregon Valon Syla LAJME

Mërgim.tari nga Kosova i cili jeton dhe vepron në Shtetet e Ba.shkuara të Amerikës, Gazmend Gjonbalaj, kishte premtuar 50 milionë euro inve.stime në Kosovë nëse fiton Albin Kurti në zgje.dhjet e fundit, zgjedhjet nga Kurti u fituan por Gjonbalaj nuk po shihet as.kund me milionat e tij.
Mediat raportojnë vazhdimisht për pre.mtimin megaloman të premtuar nga biznes.meni Gjonbalaj, i cili pasi Albin Kurti fitoi zgje.dhjet, madje u bë kryeministër, ai akoma nuk është parë me ndonjë ve.prim në lidhje me mbajtjen e pre.mtimit të tij. Ndërkohë Syla ka thënë se e di ku ndo.dhet ai tani.
“Në Norvegji ish ai. Kish shku atje”, tha Syla në emi.sionin Pressing në T7.

Ku po gjindet Gjonbalaj qe premtoi investim 50 milion euro ne Kosove ? E tregon Valon Syla – Online (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *