“Krejt Udb-Ashat Me Gjithe Familje I Keni Shti Ne Vetevendosje, Ne Norvegji A Po U Nalke Rryma?!”

“Krejt udb-ashat me gjithe familje i keni shti ne Vetevendosje, ne Norvegji a po u nalke rryma?!”-Valon Syla: Krejt udbashat me gjithē familje i keni shti nē VV, nē Norvegji a po nalke rryma?Shkruan: Valon Syla:Ku jeni o Qeveri e ‘Popllit dhe Shpresēs’. Po ja u rrjedh info,rmatat dikush nga mrenda a? Po ku mos me ja u rrjedh qē krejt ud,bashat me gjithē familje i keni shti nē VV.E kēto pro test,at te KEDS’i vet i organizuat a? Mirē boll. Kur ti shitni shtēpiat nē Marigonē, ju besojmē se jeni pernime komu,nista.E jo kēshtu, komu,nista me gota shampanje me shtēpia nē Marigonē, e knej rrasē pasul me hoxhen kishe Albin Lideri me popull…Nē Norvegji a po nalke rryma? Çka thanē miqtē anej, kapitalizmi i keq a? Ani… pēr Kinēn dhe sistemin atje dihet se e keni mēsu tash sa banorē i ka Kina?

“Krejt udb-ashat me gjithe familje i keni shti ne Vetevendosje, ne Norvegji a po u nalke rryma?!” – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *