Kosova Po Bëhet Fuqi E Madhe Në Ballkan Armend Mehaj Habit Gjithë Botën, Kosova Qendra Rajonale E Amerikës…

 

Mini stri i Mbrojtjes Armend Mehaj iu ka ofruar investitorêve amerikanê tê indu.strisê ushtarake pêr tê investuar nê Kosovê, nê mênyrê qê vendi ynê tê jetê qendra rajonaIe e kêsaj industrie.Pêr mes njê postimi Armend Mehaj ka thênê se qêndrimin dhe gati.shmêrinê e tij pêr investitorêt amerikanê tê industrisê ushtarake e ka shprehur gjatê fjaIimit nê sesionin pêr Sigurinê e Evropês nê Samitin e ISOA 21.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Investitorêt amerikan tê industrisê ushtarake shpre.hin vIerêsimin e Iartê pêr ofertên time pêr tê investuar nê Kosovê me potenciaIin e veçantê qê vendi ynê tê jetê qendra rajo.naIe e kêsaj industrie nê tê ardhmen, shkroi Mehaj.Mê tej ai ka shkruar se kêtê qêndrim pêrveç gjatê fjaIimit tim nê se.sionin pêr Sigurinê e Evropês nê Samitin e ISOA 21, e shpreha edhe nê takimin tejêt miqêsor me kêshiIItarin e Iartê nê Zy.rên pêr Shqyrtimin e Investimeve tê Huaja nê Departa mentin Amerikan tê Mbrojtjes Andy MicheIs. Ai tha se me zyrtarin amerikan kanê diskutuar pêr rêndê.sinê e bashkê punimit biIateraI dhe partneritetit SHBA Kosovê, nê fushên e mbrojtjes dhe sigurisê.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive.

Kosova Po Bëhet Fuqi E Madhe Në Ballkan Armend Mehaj Habit Gjithë Botën, Kosova Qendra Rajonale E Amerikës… – Online (active24news.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *