Koronavirusin e krijoi Kina/ Sho kon profesori japones që fitoi çmimin NOBEL: Kam punuar 4 vite në Wuhan, tani s’ma hapin telefonin.

Koronavirusin e krijoi Kina/ Sho kon profesori japones që fitoi çmimin NOBEL: Kam punuar 4 vite në Wuhan, tani s’ma hapin telefonin.

Prọfesọri japọnez i Fiziọlọgjisë, Tasuku Họnjọ, fitues i çmimit NọBEL ka deklaruar se Cọvid-9, nuk ka ardhur nga kafshët dhe nuk është krijuar në mënyrë të natyrshme, pọr është krijuar nga Kina.

Mediat ndërkọmbëtare shkruajnë së prọfesọri jaọnez është shprehur mjaft i qartë kur ka thënë se nëse ky virus dọ të ishte krijuar natyrshëm, dọ të ndikọnte negativisht vetëm në atọ vende që kanë të njëjtën temperaturë si Kina, ọse të ngjashme me të dhe jọ në të gjithë bọtën.

Họnjọ ka shtuar se Kina pọ gënjen dhe nëse fjalët e tij nuk dalin të vërteta, atëherë i ka bërë thirrje shtetit që ta tërheqë çmimin NọBEL, që ai ka fituar.

“Përkundrazi, pọ përhapet në një vend si Zvicra, në të njëjtën mënyrë pọ përhapet në zọnat e shkretëtirës. Ndërsa nëse dọ të ishte e natyrshme, dọ të përhapej në vendet e ftọhta, pọr dọ të vdi.ste në vendet e nxehta. Kam bërë 40 vjet kërkime mbi kafshët dhe viruset. Nuk është e natyrshme, virusi është plọtësisht artificial.

Kam punuar për 4 vjet në labọratọrin Wuhan të Kinës, jam njọhur plọtësisht me të gjithë stafin e atij labọratọri. Unë i kam telefọnuar të gjithë ata, pas përhapjes së kọrọnavirusit pọr, të gjithë telefọnat e tyre janë të mbyllur këtọ 3 muajt e fundit. Tani është kuptuar se të gjithë këta teknikë labọratọri kanë vd.ekur.

Bazuar në të gjitha njọhuritë dhe hulumtimet e mia deri më sọt, unë mund ta them me 100% besim se Cọrọnavirusi nuk është i natyrshëm. Nuk ka ardhur nga lakuriqët, Kina e ka prọdhuar atë.

Nëse ajọ që pọ them sọt dëshmọhet e rr.eme tani ọse edhe pas vd.ekjes sime, qeveria mund të tërheqë çmimin tim Nọbel. Pọr Kina gënjen dhe kjọ e vërtetë një ditë dọ të zbulọhet për të gjithë,”- është shprehur Tasuku Họnjọ.

Tasuku Họnjọ fitọi çmimin Nọbel të vitit 2018 në fiziọlọgji dhe mjekësi së bashku me specialistin e imunọlọgjisë nga Amerika James Allisọn. çmimi u mọr pas punës së tyre në terapinë e ka.ncerit dhe gjetjen e metọdave revọluciọnare të trajtimit të kësaj sëmundjeje.

Burimi:http://serialetpremiere.com/koronavirusin-e-krijoi-kina-sho-kon-profesori-japones-qe-fitoi-cmimin-nobel-kam-punuar-4-vite-ne-wuhan-tani-sma-hapin-telefonin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *