Klodiana Lala qëllon mbi foton e vjehrrës në poligon qitje

Profesori i KriminoIogjisë, Ervin Karamuço ka zbuluar një ndodhi të rëndë që sipas tij ndodh në një poligon qitjeje.

Në faqen e tij të Facebook, Karamuço shkruan se një personazh e njohur e botës së showbizz shkon rregullisht në një poligon qitjeje.

Deri këtu nuk ka asnjë problem dhe asgjë të çuditshme!

Por në vend të shënjestrës, ajo përdor foton e vjehrrës së tij.

Në të njëjtin postim, Karamuço ka etiketuar gazetaren Klodiana Lala, e cila ndoshta është në dijeni të gjithë çfarë po ndodh në një nga poligonet e Tiranës.

Klodiana Lala nuk e kisha imagjinuar kurrë që një personazh shumë i njohur publik i showbiz, që frekuenton rregullisht poligonet e qitjes, vendos mbi shënjestër fotografinë e vjehrrës së saj. Rast studimor kriminoIogjik me elementë shumë serioz për fatet e shoqërisë tonë…”-shkruan ai në Facebook.

Por a janë autoritetet në dijeni të kësaj ngjarjeje? Kush të jetë vallë personazhi i njohur që do të “zhdukë” vjehrrën e saj?

Klodiana Lala qëllon mbi foton e vjehrrës në poligon qitje – Kosova ime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *