Kjo Qe Sapo Beri Glauk Konjufca Trazoi Ujrat Ne Serbi Goditje E Rende Per Serbet Te Gjithe Ne Panik


Kryevtari i Kuven.dit të Republikës së Kosovës njëherit edhe ushtru.esi i detyrës së Presidenvtit, Glauk Konjufca, me rastin e 22 vje.torit të masa krave, bëri homazhe në Krushë të Madhe dhe në Krushë të Vogël. U.d së Presi.dentit Glauk Konjufca tha se Kosova ka tri pla.gë që ende janë të hapura.Pla.ga e parë është masa kra që kanë përjetuar populli, plaga e dytë të zhdu.kurit dhe e treta është mungesa e drejtë.sisë për familjarët që humbën të dashu.rit e tyre.

Kjo Qe Sapo Beri Glauk Konjufca Trazoi Ujrat Ne Serbi Goditje E Rende Per Serbet Te Gjithe Ne Panik – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *