Kjo Nuk Pritej Memli Krasniqi Ia Beri Kete Te Zeze Kadri Veselit

Kryetari i ri i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi nuk e ka përfillur një vendim të ish-kreut të PDK-së, Kadri Veseli për zyrtarët e partisë me akta,kuza, të cilët Veseli kishte liruar nga detyra dhe ua kishte pamundësuar kandidimin në gara zgjedhore.Të martën PDK-ja njoftoi se e ka kandiduar për kryetar të Komunës së Klinës Sokol Bashotën, i cili në shkurt të këtij viti ishte shpallur fajtor nga Gjy,kata e Klinës për mosdeklarim të pasurisë.Bashota ishte de.nu.ar me b.u.rgim me kusht prej 6 muajsh me afat verifikimi prej 1 viti, si dhe me 1 mijë e 200 euro gj.obë.Rasti ndaj Bashotës është në procedurë pranë Gjy,katës së Apelit, pasi Pro,kuroria dhe mbrojtja kanë ushtruar ankesë ndaj vendimit të Gjy,katës Themelore.Sipas ak.t.ak.uzës, Sokol Bashota, akuzohet se nuk i ka deklaruar fare veturën “BMË X5”, në vlerë prej 65 mijë euro dhe as banesën prej 79 metra katrorë në Prishtinë, edhe pse e ka pasur për detyrë ta bënte një gjë të tillë.Bashota po ashtu aku,zohet se nuk i ka deklaruar as veturën “Jeep” dhe as të ardhurat vjetore 3.000 euro nga qiraja e banesës.

Kjo nuk pritej Memli Krasniqi ia beri kete te zeze Kadri Veselit – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *