Kjo nuk pгitej Memli Kгasniqi ia beгi kete te zeze Kadгi Veselit

 

Kryetari i ri i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi nuk e ka përfillur një vendim të ish-kreut të PDK-së, Kadri Veseli për zyrtarët e partisë me akta,kuza, të cilët Veseli kishte liruar nga detyra dhe ua kishte pamundësuar kandidimin në gara zgjedhore.

Të martën PDK-ja njoftoi se e ka kandiduar për kryetar të Komunës së Klinës Sokol Bashotën, i cili në shkurt të këtij viti ishte shpallur fajtor nga Gjy,kata e Klinës për mosdeklarim të pasurisë.

Bashota ishte de.nu.ar me b.u.rgim me kusht prej 6 muajsh me afat verifikimi prej 1 viti, si dhe me 1 mijë e 200 euro gj.obë.

Rasti ndaj Bashotës është në procedurë pranë Gjy,katës së Apelit, pasi Pro,kuroria dhe mbrojtja kanë ushtruar ankesë ndaj vendimit të Gjy,katës Themelore.

Sipas ak.t.ak.uzës, Sokol Bashota, akuzohet se nuk i ka deklaruar fare veturën “BMË X5”, në vlerë prej 65 mijë euro dhe as banesën prej 79 metra katrorë në Prishtinë, edhe pse e ka pasur për detyrë ta bënte një gjë të tillë.

Bashota po ashtu aku,zohet se nuk i ka deklaruar as veturën “Jeep” dhe as të ardhurat vjetore 3.000 euro nga qiraja e banesës.

Kjo nuk pгitej Memli Kгasniqi ia beгi kete te zeze Kadгi Veselit – My Blog (news15post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *