Kjo metodë më e re tregon nëse keni apo jo koronavirus(VIDEO)

Kjo metodë më e re tregon nëse keni apo jo koronavirus(VIDEO)

Një ekip i studiuesve që është duke punuar në zbulimin e kurës për koronavirusin, ka realizuar një intervistë me mbi 100 të infektuar me këtë virus të rrezikshëm.

Deri më tani si simptomat kryesore të këtij virusi janë temperatura e lartë dhe kollitja e thatë

Mirëpo, tani studiuesit gjatë intervistimit të të infektuarve me koronavirus, kanë mësuar se të gjithë ata për disa ditë me radhë kanë pasur humbje të shijes për ushqim si dhe kundërmim të rëndë nga goja.

Kliko reklamen per te pare videon e plote;

Burimi: https://portaliarena.com/kjo-metode-me-e-re-tregon-nese-keni-apo-jo-koronavirusvideo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *