Kjo foto e një grupi uјqërsh fsheh një sekret të pabesueshëm!

Organizim fantastik, logjik dhe i drejtë i një grupi ujqërsh. Tre ujqërit e parë që ecin mbi dëborë janë tre anëtarët më të vjetër, më të sëmurë dhe më të ngadaltë të komunitetit.

Ata diktojnë ritmin dhe në rast rr eziku do të jenë të parët që do të sakrifikohen. Duke shkuar deri në fund të kolonës, ata ndoshta do të mbeten prapa dhe do të bëhen pre e lehtë.

Pas tyre shkojnë pesë ujqërit më të fortë dhe më të mirë të tufës, pastaj pas tyre në një mjedis të artë shkojnë 11 ujqër dhe pas tyre përsëri pesë meshkuj që si një ushtri ruajnë pjesën e pasme të tufës.

Më në fund, i fundit, pothuajse i izoluar, shkon udhërrëfyesi i tufës që ka një pamje kaq të mrekullueshme të gjithë kolonës nga larg dhe mban gjithçka nën kontroll…

Kjo foto e një grupi uјqërsh fsheh një sekret të pabesueshëm! – Gazetaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *