Kisha Ortodokse Serbe Paralajmëron Beogradin: Po Dorëzuat Kosovën Do Shkoni Në F E Rr!

Një nga klerikët e lartë të kësaj kishe, Peshkopi Kiril, i cili është i emëruar në Argjentinë, u ka kujtuar besimtarëve në një meshë speciale në Podgoricë që të mos e harrojnë Kosovën.Kisha ortodokse serbe e Malit të Zi, nuk ndalon së provokuari për çështjet nac. ionale, duke harruar punët e Zotit.Përveç përplasjes etnike ndërmjet serbëve e malazezëve, siç ndodh herë pas here, kjo degë radikale nuk harron se është pasuese e një kleriku ultranac ional ist si Amfilohije, që humbi je t.ën vitin e shkuar nga Co vi dNjë nga klerikët e lartë të kësaj kishe, Peshkopi Kiril, i cili është i emëruar në Argjentinë, u ka kujtuar besimtarëve në një meshë speciale në Podgoricë që të mos e harrojnë Kosovën. “Ata njerëz që harrojnë Kosovën do të humbasin paqen e përjetshme në Mbretërinë e Qiellit”, tha Kirili në meshë. Ai shtoi se populli serb beson derisa mbreti Stefan është në Kosovë se nuk mund dhe nuk do të dështojë.“Kosovën e ruan me lutjet e tij, ndaj faltorja e tij, DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER
manastiri i Deçanit, nuk ka pësuar asnjë shkatërrim asnjëherë gjatë këtyre 700 viteve të ekzistencës së tij. Le të ndjekim mbretërit e shenjtë Milutin dhe Stefan Deçanskin, jo në pjesën e problemeve dhe ke qku pt imeve që kishin me njëri-tjetrin si babë e bir, por në atë se si sundonin, si ishin kujdestarë, barinj shpirtrash”, tha peshkopi. Rritja e toneve nac ionali.ste të Kishës Ortodokse Serbe të Malit të Zi, duket se është taktikë për të karikuar zgjedhësit në prag të zgjedhjeve eventuale që mund të zhvillohen para kohe, si pasojë e një kr. ize politike në vend.Zv.kryeministri Dritan Abazoviç, ka deklaruar se nuk është një zgjidhje e favorshme krijimi i një qeverie të pakicës, pasi nuk do të jetë autoritare. Por më 10 dhjetor ai do të duhet t’i përgjigjet ultimatumit të partive proserbe për të ribërë qeverinë. DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Kisha Ortodokse Serbe Paralajmëron Beogradin: Po Dorëzuat Kosovën Do Shkoni Në F E Rr! – Drejtpërdrejt (liveportal24hr.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *