Këto janë 3 vajzat e famshme shqiptare në super formë për këtë verë dhe pritet të çmendin mbarë publikun…

Ditën e djeshme është përzgjedhur cila nga femrat e famshme shqiptare është më terheqësja dhe më në super formë. Kjo përzgjedhja është bërë nga votat e dhëna në revistën Class dhe rezultatet janë këto:

Fashionistja Lori Hoxha qëndron në vend të parë, me 290 vota. Vlen të theksohet se Lori nuk bën palestër, dhe nuk mban dieta .

Në vend të dytë pas Lorit renditet modelja Megi Ndokaj, me 94 vota.

Vetëm me një votë më pak më 93 vota, vjen moderatorja Elita Rudi. Ju i votuat dhe besoj jeni dakord me këtë zgjedhje.

Këto janë 3 vajzat e famshme shqiptare në super formë për këtë verë dhe pritet të çmendin mbarë publikun… – Lajmi i Fundit (ddc24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *