Kështu e nervozon vajzën Adriana Matoshi

 

A e keni ditur që Adriana Matoshi ka një vajzë kaq të bukur? (Foto) -  Lajmet e fundit - Zëri

 

 

Adriana Matoshi ka një lidhje mjaftë të ngushtë me vazjën e saj të madhe, Kaonën.

Kanona me Adrianën më shumë ngjajnë si dy shoqe të ngushta, këtë e ka treguar Adriana në shumë intervista.

Së fundmi, Adriana në llogarinë e saj në Instagram ka shpërndarë një video, ku Kaona po lunate me karta, një ndër lojrat më të shpeshta që qarkullon në “Tik Tok”.

Duke qenë mjaftë e vështirë për të ndërtuar dicka me karta (letra), Kaona po ia dilte mbanë mjaftë mirë, mirëpo Adriana ia prishi lojën, pasi ia rrëzoi të gjitha kartat, dhe Kaona u nervozua.

Kështu e nervozon vajzën Adriana Matoshi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *