Keni Pr Obleme Me Gjumin? Këto Janë G Abimet Që Po Bëni

Keni pr obleme me gjumin? Këto janë g abimet që po bën

Keni pr obleme me gjumin? Këto janë g abimet që po bëni

Ka disa “gabime” që bëjmë dhe që ndikojnë në cilësinë e gjumit. Me siguri shumë gjërave nuk u kushtoni rëndësi në përditshmëri, por janë pikërisht ato që po jua shkaktojnë problemet me gjumin. Më poshtë, 7 gjërat që duhet të keni parasysh për të pasur një gjumë të mirë dhe të qetë gjatë natës

– Të shkosh të flesh çdo natë në të njëjtën orë për të evituar shqetësimet.

– Të mos flesh gjatë ditës, sidomos pasdite vonë.

– Thuaj jo përdorimit të smartphone-ëve apo tabletëve në mbrëmje.

– Ta mbash temperaturën optimale të trupit me aktivitet fizik ose me një dush të ngrohtë (pa e ekzagjeruar me gradën)

– Jo kafe në darkë, por e mira do të ishte që ta shmangie edhe pasdite.

– Mos ha rëndë në darkë.

– Thuaj jo alk oolit.

 

 

 

 

 

Burimi:https://news242media.com/keni-pr-obleme-me-gjumin-keto-jane-g-abimet-qe-po-beni/?fbclid=IwAR3ImqHpVX1jmhvh8xup_q4GQMOxWH-PEoOFBb8neSaCmSb2-iuCIKPRA5w

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *