Këngëtarja Shyhrete Behluli, Kishte Treguar: Kështu E Zuri Babai I Saj Shyhreten Me Të Dashurin

 

Këngëtarja Shyhrete Behluli, kishte treguar si u njoh me Lulin me të cilin u kurorëzua e tani ka edhe pesë fëmijë. Ajo kishte rrëfyer një tregim shumë të lezetshëm dashurie, duke treguar se si janë takuar e si e morën vesh familjet e tyre për lidhjen që kanë krijuar. “Unë isha atëherë nxënëse në vit të dytë të shkollës së mesme dhe kishim koncert në Podujevë.

Këngëtarja Shyhrete Behluli, kishte treguar: Kështu E Zuri Babai I Saj Shyhreten Me Të Dashurin – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *