Këngëtarja e njohur degjeneron keq Ramën/ Më mirë të kisha qëndruar emigrante në Greqi se sa erdha këtu…!

Blerina Balili është një nga këngëtaret të të njohura të muzikës së jugut, që numëron shumë këngë dhe mbi të gjith e gjen kduo në koncertë ku ka shqiptarë, sidomos në diasporë.

E ftuar në “Abc e Pasdites” me Ermal Peçi tregoi disa pjesë të panjohura më parë të jetës së saj, qoftë kur ka jetuar në Greqi, dhe momentin kur vendosi të kthehej në Shqipëri. Pikërisht për këtë moment ajo nënvizoi se në fillim është paragjykuar nga shqiptarët pasi nuk dinte shumë mirë shqip, ndërsa fliste edhe greqisht.“Kur kam ardhur në Shqipëri në 2008, erdha si çdo emigrant për të bërë disa punë të miat, për të bërë dhëmbët. Nuk dija pikë fjale shqip, dija vetëm greqisht… fjalën e parë që kam dëgjuar kur kam kërkuar një kafe, kur zbritëm nga autobusi.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

I kërkova një kafe si në Greqi, një “neskafe”,‘ohoh Kiço ç’e paske në terezi, pi këtë turken dhe ik për ku je nisur dhe leri llafet e shumta’.Kujtojmë se pak kohë më parë, ajo bëri xhiron e portaleve për shkak të grindjes të themi me Edi Ramën, për ë cilin thotë se e ka votuar, por ai e ka zhgënjyer.“Edhe ju keni të na jepni neve, popullit, partisë, jo t’ju japim ne juve.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Këngëtarja e njohur degjeneron keq Ramën/ Më mirë të kisha qëndruar emigrante në Greqi se sa erdha këtu…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *