Këngëtari i njohur shqiptar i kërkon divorcin bashkëshortes LIVE në emision

 

 

Sfida e sotme mund ta çonte në një keqkuptim të madh këngëtarin e famshëm Devis Xherahu me bashkëshorten e tij.

Sfida ishte të merrte në telefon bashkëshorten në telefon dhe t’i kërkonte divorcin.

Devisi e merr bashkëshorten në telefon dhe i kërkon divorcin duke folur me seriozitetin më të madh.

Ai u shpreh se e njihte mirë gruan e jetës dhe se ajo do e kuptonte që po bënte shaka.

Loja në telefon vazhdoi deri në momentin kur ndërhynë lojtarët e tjerë në studio e cila e ktheu totalisht situatën në shaka.

https://demokracia.com/kengetari-i-njohur-shqiptar-i-kerkon-divorcin-bashkeshortes-live-ne-emision/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *