Kelyshi Serb Milovan Drecun Selam KFOR-It: Mos Guxoni Të Lejoni Depërtimin E Njësive Speciale Nga Prishtina Në Veri

Kelyshi serb Milovan Drecun selam KFOR-it: Mos guxoni të lejoni depërtimin e njësive speciale nga Prishtina në veri.Milovan Drecun, i cili është Kryetar i Komisionit Parlamentar për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, ka dhënë një intervistë për Radio Televizionin e Serbisë.Drecun ka folur në lidhje me suIm,et ndaj PoIi,cisë Kufitare të Kosovës në Zubin Putok, duke thënë se Prishtina, sipas tij, duhet të veprojë me shumë kujdes, teksa ka kërkuar nga NATO që të “mos lejojë depërtimin e njësive speciaIe nga Prishtina në veri të Mitrovicës”.“Prishtina duhet të veprojë me shumë kujdes, KFOR-i duhet të marrë pjesën e vet të për,gjegjësisë, që të mos lejojë depërtimin e njësive speciaIe nga Prishtina në veri të Kosovës. Të gjitha këto Prishtina po i bën me qëllim. Nga njëra anë kanë një fushatë të fortë pro,pagandi,stike që i lidh ngjarjet në Ukk,rai,në me disa synime imagjinare të Serbisë ndaj Kosovës, edhe pse shumë qartë kemi vendosur që problemin e Kosovës ta zgjidhim në mënyrë paqësore dhe politike”, është shprehur Drecun.

Kelyshi serb Milovan Drecun selam KFOR-it: Mos guxoni të lejoni depërtimin e njësive speciale nga Prishtina në veri – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *