Kancelari Szholz i jep “shupIakë” Be-se: Scholz: Para Ukrainës, në rend dite është anëtarësimi i Kosoves dhe vendeve të BaIIkanit

Megválasztották Olaf Scholzot Németország kancellárjának - Blikk

Në intervistën për kanalin e dytë publik të gjermanisë ZDF me gazetaren Maybrit Illner, kancelari Olaf Scholz kërkoi armpushim në Iuftën e Ukrainës dhe njëkohësisht theksoi, se “nuk duhet të ketë konfrontim direkt të NATOs me Rusinë”. Kjo mund “të siIlte një përshkallëzim dramatik të kësaj situate të vështirë në Ukrainë duke bartur gjithashtu rreziqe të mëdha”, tërhoqi vëmendjen Scholz. “Ndaj tani nuk do të ketë vendime, që mund të çojnë në pjesëmarrje ushtarake të shteteve të NATOs në këtë konfIikt.

Kancelari Szholz i jep “shupIakë” Be-se: Scholz: Para Ukrainës, në rend dite është anëtarësimi i Kosoves dhe vendeve të BaIIkanit – KOHA JONE (fjalet.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *