Kam shitur mollë dhe speca/ Beatrix tregon punën e parë që ka bërë…

“Domethënë atje të gjitha kanë një super kopsht kështu me të gjitha, fruta, perime, dhe shkova, sa mund të kem qenë në klasë të tretë apo të katërt dhe mora ku di unë, mollë dhe speca dhe dola para shtëpisë aty dhe do shisja mollë dhe speca, një ditë ndenja aty dhe nuk kaloi njeri, aq ka qenë”, tha Beatrix.Per te pa re vi deon kli ko ne re klamen me poshte

Kam shitur mollë dhe speca/ Beatrix tregon punën e parë që ka bërë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *