Kallashit i pëlcasin pantollonat nga të pasmet gjigande

Së fundi, një deklaratë e saj televizive nxiti kurreshtjen e audiences rreth pjesmarrjes së saj në edicionin e dytë të “Big Brother Albania” me persona VIP, shkruan “Kosovarja”.

A do të jetë Kallashi pjesë e këtij formati televiziv me shikueshmëri maksimale, mbetët të shihet më tej.

Ndërkohë, ata që e duan dhe pëlqejnë, thjeshtë mund të shijojnë performancat e saj në Instagram, disa prej të cilave edhe me pantollona të grisur.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.kosovarja-ks.com/kallashit-i-pelcasin-pantollonat-nga-te-pasmet-gjigande/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *