Kallashi pjesë e “Big Brother VIP 2”?

Donjeta Kosumi – Kallashi, ishte pjesë e intervistës në “Shqipëria Live” ku foli dhe zbuloi më shumë rreth projekteve të saj.

Duke qenë se ajo është mjaft aktive dhe bënë bujë në media, nëse do bëhej pjesë e shtëpisë së famshme të “Big Brother VIP 2”, do të sjellte shumë polemika.

Kështu, valltarja nuk i iki kësaj pyetje nga moderatori Flori Gjini .

Kallashi u shpreh se nga fundi ndoshta do të futej, por nga fillimi jo pasi nuk do të rezistonte dot të rrinte pa telefon dhe e mbyllur.

https://www.kosovarja-ks.com/kallashi-pjese-e-big-brother-vip-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *