Kalimtari kthen kokën i habitur nga bukuria e Adelina Hasanit

Moderatorja e dashur, Adelina Hasani është prej fytyrave më të bukura të ekranit kosovar, e cila ka edhe disa veti të tjera të cilat e bëjnë të pëlqehet kaq shumë.
Ajo qëndron mjaftë aktive në rrjetet sociale duke shpërndarë imazhe të ndryshme nga përditshmëira e saj, shkruan”Kosovarja”.

Së fundmi, ndryshe nga herat e tjera, gjatë kohës sa po shkrepte fotografi pa dashje Adelina ka zenë një kalimtar i cili po e shikonte gjatë kohës sa po ngaste biçikletën.
Këtë detaj e ka vërejtur Adelina dhe posht imazheve kishte bërë edhe një mbishkrim.
“Ky zotria paska pas mundesi me thy kryt”,- ishte mbishkrimi i Adelinës, të cilin e shoqëroi edhe me një emoj ().

Kalimtari kthen kokën i habitur nga bukuria e Adelina Hasanit (gazetastar.pw)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *