“Kadri Veseli Eshte Me Burr Prej Krejtve, S’mund Te Maten Me Te Per Fjalen E Dhene” – Ishin Keto Fjalet Qe Po Trazojne Ujera Ne Vend, Ja Nga Kush Po Vijne Keto Fjale

“Kadri Veseli eshte me burr prej krejtve, s’mund te maten me te per fjalen e dhene” – Ishin keto fjalet qe po trazojne ujera ne vend, ja nga kush po vijne keto fjale.Buzhala: Kadri Veseli ēshtē mē burri prej krejtve, s’mund tē maten me tē pēr fjalēn e dhēnē.Njēri nga ga,zetarēt mē tē njohur nē skenēn mediale z. Berat Buzhala e kishte lavdē,ruar shumē ish Kreun e PDK-sē z. Kadri Veseli. Pikērisht nē vitin 2014, kur ai ishte sulmuar nga shumē,kush Berat Buzhala i kishte treguar disa tipare tē z. Veseli.Ai e kishte informuar opinionin publik se z. Kadri Veseli as nuk i ka vrarē e as nuk ka dhēnē ur,dhēr qē t’i v ra,sin njerēzit apo zyrtarēt e LDK-sē.Po ju sjellim statusin e dikurshēm tē tij;
Po lexoj statuse, besa edhe te njerezve serioz, se bajagi sot, PDK, ia ngule LDK’se, pasqi e zgjedhi Kryetarin e Kuvendit.
Po jau shnoshi qitu: Isa sot bahet Krye,minister.
Krejt me ja ngule Ises, Kadri Veseli nuk ja ngule. Edhe po ju tregoj se z. Veseli, nese bash dojna me i nda burrat e politikes ne ‘burra dhe jo,burra’, eshte ma burri prej krejt,eve. Askush prej skenes politike ne Kosove nuk mundet me u mate me te rreth ‘fjales se dhene’. Pra, Ise urime.
Po jau shnoshi permes qetij statusi qe nuk i ka vra, e as nuk ka dhane ur,dher me i vra zyrtaret e LDK’se, Kadri Veseli. Pikat e dobeta te Veselit jane tjeter kund. Per to madje pata shkru muaj me pare…

“Kadri Veseli eshte me burr prej krejtve, s’mund te maten me te per fjalen e dhene” – Ishin keto fjalet qe po trazojne ujera ne vend, ja nga kush po vijne keto fjale – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *