“Kadaldale Trusti do me na hy në votim. Ta gëzojmë miq, le të jetë kjo ditë një festë e madhe“

“Kadaldale Trusti do me na hy në votim. Ta gëzojmë miq, le të jetë kjo ditë një festë e madhe“

Së fundmi është komentuar shumë mundësia për tërheqjen e parave të Trustit, shkruan 02 press.

Lidhur me këtë ka pasur reagime të shumta e ndër ta edhe aktori i njohur, Fatmir Spahiu.

Përmes një postimi në Facebook ai ka thënë se Trusti po del në votim në Kuvendin e Kosovës dhe këtij veprimi duhet t’i gëzohen qytetarët.

“Kadaldale Trusti do me na hy ne votim.
Ta gezojme miq, le te jete kjo dite nje feste e madhe”, ka shkruar Bufi.

Së fundmi është komentuar shumë mundësia për tërheqjen e parave të Trustit, shkruan 02 press.

Lidhur me këtë ka pasur reagime të shumta e ndër ta edhe aktori i njohur, Fatmir Spahiu.

Përmes një postimi në Facebook ai ka thënë se Trusti po del në votim në Kuvendin e Kosovës dhe këtij veprimi duhet t’i gëzohen qytetarët.

“Kadaldale Trusti do me na hy ne votim.
Ta gezojme miq, le te jete kjo dite nje feste e madhe”, ka shkruar Bufi.

Së fundmi është komentuar shumë mundësia për tërheqjen e parave të Trustit, shkruan 02 press.

Lidhur me këtë ka pasur reagime të shumta e ndër ta edhe aktori i njohur, Fatmir Spahiu.

Përmes një postimi në Facebook ai ka thënë se Trusti po del në votim në Kuvendin e Kosovës dhe këtij veprimi duhet t’i gëzohen qytetarët.

“Kadaldale Trusti do me na hy ne votim.
Ta gezojme miq, le te jete kjo dite nje feste e madhe”, ka shkruar Bufi.

“Kadaldale Trusti do me na hy në votim. Ta gëzojmë miq, le të jetë kjo ditë një festë e madhe“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *