Ka shtëpi të mirë dhe bën jetë luksoze, kjo si shkak i punës si lypës çdo ditë

Ka shtëpi të mirë dhe bën jetë luksoze, kjo si shkak i punës si lypës çdo ditë

Një njëri shtiret sikur jeton rrugëve, por në fakt jeton në një apartament në Londër. Thotë që vetë ka zgjedhur të bëhet lypës, sepse në këtë mënyrë ai përfiton më shumë sesa të bënte një punë normale…

I quajtur Darren ai pranon se, pasi përmbush cakun e tij ditor, duke lypur kthehet në banesë, bën një dush dhe e han një gjellë të nxehtë. Në ditët më të mira ai mund të arrijë shumën e 600 paund, duke shënjestruar njerëz që duken se kanë të ardhura më të mira. Ai gjithashtu pranon se merr ndihmë sociale dhe deklaron se bën një jetë më luksoze, sesa të ishte në një punë normale 8-orëshe

Darren e pranon se ndihet si trap, pasi ai nuk është një i pastrehë i vërtetë, por deklaron se është i varur pas drogës dhe se duhet të i përmbushë disi nevojat e tij.

Jep edhe këshilla se si të bësh kujdes për veten në rrugë dhe se si të marrësh para nga të panjohurit.

”Sigurohu që të pozicionohesh pranë një muri dhe lëre pronën tënde pas teje në mënyrë, që asnjë të mos mund të të vjedhë. Shumë njerëz në rrugë janë të vendosur me qëllim atje dhe nuk janë në të vërtetë të pastrehë, ata e dinë që të ardhurat mund të jenë të mira”.

Ka shtëpi të mirë dhe bën jetë luksoze, kjo si shkak i punës si lypës çdo ditë – Lajme (worldnetpress.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *