Ka punuar në laboratorin e Wuhanit, fituesi i NOBELIT: Koronavirusin e krijoi Kina

Ka punuar në laboratorin e Wuhanit, fituesi i NOBELIT: Koronavirusin e krijoi Kina
Profesori japonez i Fiziologjisë, Tasuku Honjo, fitues i çmimit NOBEL ka deklaruar se Covid-9, nuk ka ardhur nga kafshët dhe nuk është krijuar në mënyrë të natyrshme, por është krijuar nga Kina.

Mediat ndërkombëtare shkruajnë së profesori japonez është shprehur mjaft i qartë kur ka thënë se nëse ky virus do të ishte krijuar natyrshëm, do të ndikonte negativisht vetëm në ato vende që kanë të njëjtën temperaturë si Kina, ose të ngjashme me të dhe jo në të gjithë botën.

Honjo ka shtuar se Kina po gënjen dhe nëse fjalët e tij nuk dalin të vërteta, atëherë i ka bërë thirrje shtetit që ta tërheqë çmimin NOBEL, që ai ka fituar.

“Përkundrazi, po përhapet në një vend si Zvicra, në të njëjtën mënyrë po përhapet në zonat e shkretëtirës. Ndërsa nëse do të ishte e natyrshme, do të përhapej në vendet e ftohta, por do të vdiste në vendet e nxehta. Kam bërë 40 vjet kërkime mbi kafshët dhe viruset. Nuk është e natyrshme, virusi është plotësisht artificial.

Kam punuar për 4 vjet në laboratorin Wuhan të Kinës, jam njohur plotësisht me të gjithë stafin e atij laboratori. Unë i kam telefonuar të gjithë ata, pas përhapjes së koronavirusit por, të gjithë telefonat e tyre janë të mbyllur këto 3 muajt e fundit. Tani është kuptuar se të gjithë këta teknikë laboratori kanë vdekur.

Bazuar në të gjitha njohuritë dhe hulumtimet e mia deri më sot, unë mund ta them me 100% besim se Coronavirusi nuk është i natyrshëm. Nuk ka ardhur nga lakuriqët, Kina e ka prodhuar atë.

Nëse ajo që po them sot dëshmohet e rreme tani ose edhe pas vdekjes sime, qeveria mund të tërheqë çmimin tim Nobel. Por Kina gënjen dhe kjo e vërtetë një ditë do të zbulohet për të gjithë,”- është shprehur Tasuku Honjo.

Tasuku Honjo fitoi çmimin Nobel të vitit 2018 në fiziologji dhe mjekësi së bashku me specialistin e imunologjisë nga Amerika James Allison. çmimi u mor pas punës së tyre në terapinë e kancerit dhe gjetjen e metodave revolucionare të trajtimit të kësaj sëmundjeje.
Burimi : http://www.albeu.com/kryetitull/ka-punuar-ne-laboratorin-e-wuhanit-fituesi-i-nobelit-koronavirusin-e-krijoi-kina/519382/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *