– Ka Marre Fund Gjithcka! E Pranon Edhe Vet Franca Dhe Gjermania: Urojnë progresin e Kosovës në permisimin e korrupjsionit…..

See the source image

– Ka Marre Fund Gjithcka! E Pranon Edhe Vet Franca Dhe Gjermania: Urojnë progresin e Kosovës në permisimin e korrupjsionit…..

Ambaada e Gjermanisë dhe e Francës në Kosovë, kanë shprehur mbështetjen e vendeve të tyre ndaj Kosovës në lu,ftën kundër korrupsionit.Kjo mbështetje vjen pasi Kosova ka shënuar përparim të lehtë në lu,ftën kundër korru,psionit, për vitin 2021, të përpiluar nga organizata ndërkombëtare, Transparency lnternational.Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Jorn Rohde ka shprehur mbështetjen e plotë të Gjermanisë ndaj Kosovës në lu,ftën kundër korrupsjionit.Ai përmes një postimi në rrjetin social Twitter,

ka shkruar se Kosova është përmirësuar për 17 vende në indeksin e perceptimit të korrupjsionit.Vërtet lajm i mirë! Kosova bën përparim të dukshëm në Iuf,timin e korr,upsionit”, ka shkruar ai duke treguar se tani Kosova vendoset në vendin e 87-ë.Sipas ambasadorit gjerman kjo është inkurajuese që Kosova po ecë në luf,tën serioze të korrupsionit.“Vazhdo kështu! Kosova ka mbështetje të plotë Gjermanisë”, tha ai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *