Jovanoviç ÇMEND Serbët! Shiqone Çka I Thotë Vuçiqit Në Fytyrë: Jam i vetëdijshëm që Kosova është krejtësisht e pavarur dhe Serbia duhet ta njohë

 

Cedomir Jovanoviq, deklaroi se është plotësisht i vetëdijshëm që Kosova është krejtësisht e pavarur nga Serbia tashmë me vite dhe se është i sigurt që serbët e Kosovës janë pengje të pamundësisë në Beograd, e që sot transmetohet në mënyrë tjetër, e gjatë viteve 90-të shfaqej ndryshe.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Sado që për dikë kjo pamje është e rëndë për t’u parë, ajo është reale dhe jeta nuk g uxon të injorohet”.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Ai po ashtu u shpreh se nuk e di në çfarë gjuhet t’ia shpjegojë shoqërisë së tij që Serbia e para duhet ta njohë Kosovën, dhe mbi faktin që mori pjesë në krijimin e shtetit të Kosovës, të ndërtojë të drejtën e saj në njëfarë jete normale së serbëve të Kosovës në të ardhmen e këtij vendi.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Jovanoviç ÇMEND Serbët! Shiqone Çka I Thotë Vuçiqit Në Fytyrë: Jam i vetëdijshëm që Kosova është krejtësisht e pavarur dhe Serbia duhet ta njohë – Drejtpërdrejt (liveportal24hr.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *