Johnson jep deklaraten e forte ! Sipas tij ja se si do te perfundoje Putini

 

Duke folur në Kon.ferencës e Konservatorëve Skocezë këtë të premte, krye.ministri britanik, Boris Johnson tha se ishte më i bin.dur se kurrë se Vladimir Putin do të dë.shtojë në Ukrainë

“Putin do të dështojë sepse në sipër.marrjen e tij katastrofike në Ukrainë ai nënvlerësoi në më.nyrë fataIe heroizmin dhe vendosmërinë e ukrainasve për të luf.tuar. Ai nënvlerësoi unitetin Perëndimor. Dhe mes të tje.rash, meqë jemi këtu, ai nënvlerësoi vendos.mërinë e njerëzve të këtij vendi (britanikëve) për të ndi.hmuar”, tha Johson.

Ai shtoi po ashtu se dër.gimi i armëve të tjera mbrojtëse do ta pajisin Ukrainën me ndi.hmën e nevojshme kundër bom.bardimeve të pamë.shirshme ruse.

Johnson jep deklaraten e forte ! Sipas tij ja se si do te perfundoje Putini – Online (news426media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *