Johnson del nga ‘lekura’, Putin merr paraIajmërimin, Nendetësja britanike e mbushur pIot me ‘Tomahawk’ po pret

 

Nëndetësja e ndërtuar nga BAE Systems është e katërta nga shtatë të tilla të klasit Astute dhe mund të lundrojë përreth gjithë globit pa dalë në sipërfaqe. Dhe shfaqja e saj së fundmi pranë brigjeve iberike pritet të jetë një shenjë se Britania e madhe dhe aleatët e saj të NATO-s po forcojnë kufijtë e tyre në meisn e frikës se lufta në Ukrainë mund të degjenerojë në një konflikt më të gjerë. Javën e shkuar, sistemet r,aketore ruse u panë të zhvendoseshin drejt kufijve veriorë të vendit me Finlandën e kjo ndodhi ndërsa vendi besohet se është në kurs për anëtarësim në NATO, bashkë me Suedinë.

Johnson del nga ‘lekura’, Putin merr paraIajmërimin, Nendetësja britanike e mbushur pIot me ‘Tomahawk’ po pret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *